ESTO VR 1 kampioen!

blank

Vrouwen 1 kampioen in de 3e klasse, een prestatie van formaat, want zij wisten de titel te winnen nog zonder puntverlies. Afgelopen zondag 16 april mochten zij de schaal omhoog tillen! Wij vroegen het team een paar leuke vragen!

blank


Hoe voelde het kampioenschap?
Als een terechte beloning voor ons harde werk dit jaar! We hebben hier als team echt naartoe geleefd. Het is niet vanzelfsprekend om kampioen te worden, zeker niet wanneer je een klasse hoger speelt dan het jaar ervoor. We mogen trots zijn dat we ook dit seizoen het kampioenschap binnengehaald hebben.

blank

Wat is de kracht van jullie elftal?
Buiten dat wij met elkaar voetballen, zijn wij ook vriendinnen. Wij spreken met elkaar af buiten de voetbal om. De meesten voetballen al jaren lang met elkaar en daardoor weet je precies wat iemands kwaliteiten zijn maar ook waar bij iemand de zwakke punten liggen. Wij weten goed hoe wij met elkaar om moeten gaan!

blank

Leg kort uit hoe dit jaar ging?
Wij zijn vorig seizoen kampioen geworden met ons enige dameselftal in de vijfde klasse. Begin dit seizoen zijn wij van één naar twee dames elftallen gegaan. Met het eerste elftal zijn wij in de derde klasse gaan voetballen. De eerste wedstrijden wisten we niet wat we konden verwachten. Uiteindelijk bleven we wedstrijden winnen. ‘Zou het dan echt gaan gebeuren…?’

Na de overwinning op onze concurrent Sporting’70 wisten we het zeker. Wij gaan voor het kampioenschap! We hebben één keer gelijk gespeeld. Verder hebben we alle wedstrijden gewonnen. Voor de tweede keer op rij kampioen!

blank

Overstap naar de zaterdag

Na de herenselectie heeft het bestuur besloten om ook de vrouwenselectie (prestatie) over te hevelen naar de zaterdag. Dit gaan ze volgend seizoen doen met een nieuwe trainer. De 28-jarige Coby Lissenburg neemt de taken waar.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank