Gerard van Vliet Ere-lid TTV Reeuwijk

De Algemene Ledenvergadering van de Tafeltennisvereniging Reeuwijk heeft op 3 april jl. G.Th. (Gerard) van Vliet tot ere-lid benoemd. Gerard van Vliet is van 2005 tot en met 2017 voorzitter geweest van Tafeltennisvereniging Reeuwijk. Hiermee is hij de langstzittende voorzitter geweest in de 40 jarige geschiedenis van de vereniging. Gedurende deze lange periode, waarin Gerard privé ook veel heeft meegemaakt, was Gerard een stabiele factor in het bestuur en in de vereniging.




Onder zijn voorzitterschap is het ledenaantal na een jarenlange dalen weer omgebogen in een stijging en kon TTV Reeuwijk gebruiken blijven maken van de gymzaal met eigen barruimte aan de Overtoom in Reeuwijk-Dorp. Gerard zorgde voor sfeer en gezelligheid aan de bar (niet in het minst door de introductie van de befaamde gehaktballen). Menigmaal is het seizoen afgesloten met een barbecue bij Gerard in de tuin. Ook zorgde Gerard jaarlijks voor de prijzen van het kersttoernooi. Gezien zijn invulling als bestuursvoorzitter gedurende 12 jaar en zijn inzet voor de vereniging heeft het bestuur van TTV Reeuwijk aan de ledenvergadering voorgesteld om Gerard van Vliet te benoemen tot erelid van de vereniging.

Gerard van Vliet, geboren en nog steeds wonend in Boskoop, is 69 jaar oud. Hij is sinds 2002 lid van TTV Reeuwijk en tussen 2005 en 2017 vervulde hij het voorzitterschap van de vereniging. In 2011 werd Gerard van Vliet met zijn team (Reeuwijk 5) kampioen in de voorjaarscompetitie klasse 7a.Gerard van Vliet Ere-lid TTV Reeuwijk

Tafeltennisvereniging Reeuwijk is op 7 april 1977 opgericht in Reeuwijk. De vereniging heeft veel leden uit buurdorpen Bodegraven en Boskoop, waardoor TTV Reeuwijk zich terecht dé tafeltennisvereniging van Reeuwijk, Bodegraven én Boskoop mag noemen.  TTV Reeuwijk speelt sinds jaar en dag in de sportzaal aan de Overtoom.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank