Een geslaagd weekend voor Sportcentrum Rebo!

Zaterdag met maar liefst 7 vechters naar Hellevoetsluis afgereisd. Yesper trapte af, maar het was helaas niet zijn dag. Zijn tegenstander was hem te slim af en won terecht. Als tweede mocht Ayoub Kalleche. Hij vocht een wedstrijd op zeer hoog niveau en overklaste zijn tegenstander met zeer sterke combinaties met als uitslag unanieme winst.




Anas Abarkan was hierna aan de beurt. Anas kwam wat laat op gang met een zeer sterke derde ronde die duidelijk voor Anas was. Helaaas kwam hij in de eerste 2 rondes iets te kort waardoor de winst hem nipt ontglipte. Amir Ambari vocht zeer sterk naar voren en hield de druk hoog. Hij overrompelde zijn tegenstander en won overtuigend.

Chakir vocht ook naar voren met mooie combinaties. Een mooie wedstrijd om te zien met 2 winnaars als uitslag. Stephanie vocht als een tijger en luisterde goed naar haar coach. Dit resulteerde in een mooie winst. Als laatste hoofdpartij mocht Alicia Thijssen. Ze vocht tegen de ervaren Noa Strijkert tegen wie ze eerder gelijk speelde. Het was een harde pot van beide kanten en opnieuw resulteerde dit in een onbeslist..

Zondag stond een lange reis voor de boeg en vertrokken we naar Valkenswaard. Zidane vocht hier maar liefst 2 wedstrijden. Nadat hij zijn eerste wedstrijd helaas verloor, deed hij er alles aan om dit recht te zetten. Zijn tweede wedstrijd die dag vocht hij dan ook zeer goed en heeft hij de winst weten te behalen. Ook Adil Bouchekourte wist zijn partij te winnen. Een harde pot die de toeschouwers op het puntje van hun stoel liet zitten. Een knockout werd zijn tegenstander net aan bespaard.

We kunnen tevreden en trots terug kijken op dit weekend met 5 winstpartijen, 3 verliespartijen en 2 wedstrijden die in een onbeslist zijn geëindigd.

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank