Green Health Center ondersteunt triatleet Sven Strijk

Je zou wellicht niet verwachten dat een triatleet naast zijn zwem-, fiets- en looptrainingen ook nog eens bij een sportschool traint, maar niks is minder waar. Triatleet Sven Strijk, uit Bodegraven, doet triathlons op internationaal niveau en klopte pas geleden aan bij Green Health Center voor extra begeleiding.




“Ik train al ruim 25 uur in de week, maar in een sportschool kan ik hele specifieke trainingen doen om te werken aan mijn zwakken punten” aldus Sven. “Samen met Green Health Center is er nu een schema opgesteld om die zwakke punten te versterken in voorbereiding op het volgende seizoen”. De regerend Sportman van het Jaar van onze gemeente is heel blij met de ondersteuning die hij krijgt van Green Health Center.

Samen met zijn broer Erik-Simon (woonachtig in Roosendaal) vormt Sven sinds dit jaar het ‘Strijk Brothers Tri team’. Gezamenlijk doen ze regelmatig trainingen en reizen ze af naar buitenlandse wedstrijden. Hun voorbereidingen op deze wedstrijden zijn te volgen via de Facebookpagina van het Strijk Brothers Tri Team of via hun eigen YouTube kanaal, waar elke twee weken een nieuw filmpje verschijnt.

Eind januari vertrekken de broers samen naar Israël voor de eerste wedstrijd van het seizoen.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank