H1 VSTS wint van DEO

De wedstrijd van Heren 1 van VSTS van vrijdag 16 februari was een zware wedstrijd. De tegenstander Deo HS 1 had er een moeten zijn die we overtuigend konden winnen maar dat bleek niet zo te zijn.

In de eerste set ging het nog volgens plan. Met een sterke aanval op alle posities konden we de set winnen met een stand van 25-18.

In de tweede set ging het gelijk mis. Met een sterke service reeks en goede middenaanval van Deo kwamen we op een 11-1 achterstand. Gedurende de set kwamen we nog wat puntjes terug maar de achterstand was te groot om de set nog te winnen. Met 16-25 verloren we de tweede set.

Met wat wissels in de opstelling en de tweede set snel vergeten gingen we er weer vol voor in de derde set. Alles liep nu weer veel beter en we konden de derde set dan ook ruim winnen met een stand van 25-12.

De vierde set begon net als de tweede set moeizaam. De hele set stonden we ongeveer zes punten achter. Aan het einde kwamen we nog sterk terug maar het was al te laat; Deo won de derde set met 24-26.

In de vijfde set konden juist wij steeds een paar punten voor blijven. Met geconcentreerd spel en een goed blok konden we de wedstrijd met winst afronden. De vijfde set wonnen we met 15-13.

Ook al was het een 3-2 winst, voor ons voelde het als verlies. Hopelijk kunnen we bij de volgende wedstrijd een mooier resultaat behalen. Deze zal zaterdag 3 maart zijn, thuis om 16.30 uur.