Haselkamp & Rodenburg scholenvolleybaltoernooi 2017 groot succes!

Op zaterdag 18 maart werd voor het eerst in enkele jaren door volleybalvereniging VSTS weer het scholentoernooi georganiseerd. Het toernooi, gesponsord door Haselkamp & Rodenburg, was een onwijs gezellige en sportieve dag voor de bovenbouw van de lokale basisscholen waar wel 25 teams zich aangemeld voor hadden.




In de ochtend stond de Sporthoeve al vroeg op zijn kop waar om 08.45 uur de eerste kinderen de zaal al binnenkwamen voor het toernooi. Na een goede warming-up kon het toernooi beginnen voor de kinderen van groep 5 & 6. Hoewel het volleybal in het begin een lastige spelletje bleek te zijn, werden aan het einde van de ochtend al een hoop goede rally’s gespeeld en het enthousiasme van de kinderen ontbrak zeker niet! Bij de jongens/mix was team 1 van de Willibrordschool de winnaar van de poule. Bij de meiden was er een finale nodig waar één school in stond, namelijk Speel- en Werkhoeve team 1 en 2. Na een spannende pot was het team 1 die zich winnaar bij de meiden mocht noemen wat betreft de ochtend.

In de middag waren de groepen 7 & 8 aan de beurt. Hier werd vanaf het begin al fanatiek gevolleybald door alle kinderen met spannende rally’s. Na een ontzettend sportieve middag waar ontzettend leuk volleybal werd gespeeld, ook gezien door de vele ouders op de tribune, was het ook hier tijd voor de finales. Voor de mixpoule stond Willibrord 1 tegenover ‘t Vogelnest. Hierbij trok Willibrord 1 aan het langste eind en mocht zich winnaar noemen bij de mixpoule. Bij de meiden stonden de Speel- en Werkhoeve 2 en Prinses Beatrixschool tegenover elkaar. Na een finale waar de spanning van de gezichten was af te lezen werd de Speel- en Werkhoeve 2 winnaar bij de meiden. De jongens hadden een ontzettend spannende finale tussen ook de Speel- en Werkhoeve 2 en ‘t Vogelnest. Nadat het met de punten heel erg gelijk op gingen wist uiteindelijk ‘t Vogelnest te winnen met slechts 1 punt verschil!

Wij willen alle vrijwilligers die geholpen hebben tijdens de dag nogmaals bedanken voor hun inzet en tevens de sponsor Haselkamp & Rodenburg waar zonder het toernooi niet georganiseerd had kunnen worden.

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie