Kampioensschap ESTO F9

ESTO JO9-4 is kampioen. In de voorlaatste wedstrijd van de competitie werd gewonnen van Linschoten met 3-1. Met 9 punten voorsprong en maar liefst 82 gescoorde doelpunten is ESTO niet meer in te halen.

Onder het toeziend oog van heel veel ouders, opa’s, oma’s, broers, zussen en ESTO-vriendjes begon ESTO toch wat gespannen aan de wedstrijd. Bij rust stond het nog gelijk, 1-1. In de tweede helft viel de kampioensspanning weg en liet ESTO met goed samenspel zien dat ze terecht kampioen zijn.

Na afloop werd geheel in ESTO-traditie het feest groots gevierd met bloemen, voor iedere speler een medaille, een teambeker en uiteraard de kampioensdans op de tafel in het EstoRant.

Alex, Cas, Casper, Dean, Dilano, Jerry, Keano, Luuk en Xinshe: Van harte gefeliciteerd. Jullie hebben laten zien dat met elkaar voetballen, of het wedstrijd of training is, superleuk is. En dat je samen mooie dingen kunt bereiken. Daar mogen we best trots op zijn.