Katercup 2018 bij VV Bodegraven

Komt dat zien, komt dat zien! Vanaf nu is de Katercup het gezelligste toernooi van de regio. En daar hebben we jullie voor nodig. Wij zorgen voor de koek en sopie, groene strak onderhouden velden en muzikale entertainment en jullie voor de gezelligheid. Op half veld met teams van 7 tegen 7 wordt gedurende de dag een sportief en goed georganiseerd toernooi gehouden. Winnen is leuk en de winnaar staat zeker niet met lege handen maar mee doen is misschien nog belangrijker. ’s Middags zal er een breed scala aan muzikaal entertainment zijn waar de heupjes automatisch los gedraaid worden. Samen met een eersteklas BBQ en genoeg vloeibaar goud voor de dorstige man en vrouw zal dit niet snel vergeten worden. 




OPZET TOERNOOI 

De wedstrijden worden gespeeld op half veld met klein doel. Eén team bestaat uit 7 spelers (1 keeper en 6 veldspelers). De duur van één wedstrijd zal ongeveer 15 minuten zijn. Bij genoeg aanmeldingen zal er een knock-out ronde zijn met bijvoorbeeld een halve finale en natuurlijk een grande finale. Iedereen moet af en toe een scheidsrechter leveren voor wedstrijden van andere teams. De halve finale en finale zullen worden gefloten door officiële scheidsrechters om de onpartijdigheid te waarborgen. Zowel heren als dames teams zijn welkom!

INSCHRIJVING

Teams kunnen zich inschrijven met uiteraard minimaal 7 spelers. De inschrijving is € 100,- en hier krijg je 10 drankmunten en 10 BBQ pakketten voor. Ben je met meer dan 10 spelers dan kunnen er BBQ pakketten ter plaatse bij gekocht worden. De inschrijving sluit op woensdag 6 juni om 22:00 uur. 

Inschrijven kan via katercup@vvbodegraven.nl

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank