Kick-off Lars road to Tokyo

Lars van Stekelenborg is veelvoudig zeilkampioen in Nederland en behoorde eerder tot de jeugd top 3 van de wereld onder de 19 jaar. Als zeiler van de 49erclass – de Formule 1 van het Olympisch zeilen – maakt Lars een reële kans om zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Tokyo van 2020.
De Reeuwijkse Ondernemers Vereniging (ROV) volgt al een tijdje het lokale ambitieuze sporttalent en biedt hulp aan bij zijn Road to Tokyo’ door een sponsorcampagne op te zetten. De kick-off ervan vond gisteren plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst bij de Roei- en Zeilvereniging Gouda te Reeuwijk. Burgemeester Chr. van der Kamp, zelf hartstochtelijk zeiler, beloofde Lars alvast een feestelijke inhuldiging in Reeuwijk als hij in 2020 het erepodium weet te bereiken. Marco Kastelein, initiatiefnemer namens de ROV, voorziet zelfs een polonaise in het vliegtuig met onze koning voorop en de supporters van Lars er achteraan. Voorzitter van de Roei- en Zeil Chris Stoffer verraste Lars met een bemoedigend filmpje dat vijfvoudig deelnemer aan de O.S., zeiler Mark Neeleman insprak. Ook hij is ervan overtuigt dat Lars het erg ver gaat schoppen.

Aan zijn talent en inzet zal het niet liggen, maar om zich te kunnen kwalificeren heeft Lars nog veel geld nodig. Alle aanwezigen gingen in ieder geval met een sponsorcontract naar huis, maar wilt u Lars ook steunen, kijk dan voor meer informatie op www.larsvanstekelenborgofficial.com

There are no comments

Add yours

X