Mooie overwinning voor Sportcentrum Rebo

Afgelopen zaterdag 23 februari was het zover! Damian Rys, kickbokser bij Reb0-Gym, maakte zijn debuut in de Enfusion Ring in Eindhoven. De enthousiaste toeschouwers van dit spectaculaire gala werden getrakteerd op een mooie partij!




Vlak nadat de bel de eerste ronde had ingeluid, ging Damian van start met een fraaie rechter hoofdtrap, gevolgd door een snelle rechterhoek. Beide vechters waren aan elkaar gewaagd. Damian voerde mooie trap-stoot combinaties uit maar liet in de eerste ronde net iets te veel ruimte voor de tegenstander om redelijk terug te komen.

Daarna volgde de tweede ronde. Coach Saïd had Damian aangegeven vanaf nu alleen maar druk te zetten en naar voren te vechten. En dat deed hij! Zijn tegenstander kreeg geen moment rust meer. Na anderhalve minuut deelde Damian een harde linkerknie naar het lichaam en een rechterknie tegen het hoofd uit, welke zijn tegenstander tegen de grond deed zakken. Nadat zijn tegenstander 8 tellen had gehad ging de partij weer verder maar hij was te aangeslagen. Na 10 seconden stond hij te tollen en zakte door zijn benen. Na wederom 8 tellen werd de partij door de scheidsrechter beëindigd!

Een supermooie Technische Knock-Out voor Damian en een mooi weekend voor ReBo-Gym! Op naar het volgende gala!

Door: Pascal Thijssen

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank