Nederlandse waterpolomannen tegen Canada in Bodegraven

Vanavond komt WK-ganger Canada op bezoek om tegen het Nederlands team een oefeninterland te spelen. Dit is een van de drie officiële interlands tegen de Canadezen. Afgelopen donderdag verloor Oranje met 9-11 en zondag met 10-11 van Canada. De wedstrijd wordt gespeeld in het buitenbad van zwembad De Kuil in Bodegraven. Om 20.00 uur klinkt het startsein.




De Oranje-selectie bestaat momenteel uit de volgende spelers: Lars Gottemaker, Robin Lindhout, Eelco Wagenaar, Thomas Lucas, Jesse Koopman, Lars Reuten, Jorn Muller, Milan de Koff, Kjeld Veenhuis, Guus van Yperen, Jesse Nispeling, Benjamin Hoepelman, Ruben Hoepelman, Jorn Winkelhorst, Pascal Janssen, Frank Aarts, Sam van den Burg, Mika Smelt, Bilal Gbadamassi en Guus Wolswinkel.

BZ&PC organiseerde vorig jaar een succesvol toernooi met de jeugdteams van Nederland, Australië, Duitsland en de eigen BZ&PC All Stars. Het Nederlands team heeft BZ&PC opnieuw gevraagd gastheer te zijn voor de interland tegen Canada. De tribunes rondom het 50 meter buitenbad zijn 4 juli klaar om supporters uit de hele regio te ontvangen.

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank