Negende editie ‘10 van Boreft’ op 6 juni 2020

Op zaterdag 6 juni 2020 is de negende editie van de ‘10 van Boreft’. Een hardloopwedstrijd in Bodegraven om geld in te zamelen voor lokale goede doelen. De organisatie ligt in handen van Tafelronde 158 Bodegraven, een serviceclub die naast vriendschap en persoonlijke ontplooiing regelmatig bijdragen levert aan de gemeenschap. De inschrijving is vanaf nu geopend!




Hardloopevenement 10 van Boreft

Op zaterdag 6 juni 2020 doen zo’n 250 lopers mee aan de negende editie van het hardloopevenement 10 van Boreft. De titel van dit evenement zegt het al: de lopers rennen een route van 10 km door Bodegraven. Voor de jonge deelnemers is er dit jaar wederom een kidsrun van 1,2 km. De start en finish is bij de plaatselijke tennisvereniging Botesa, waar ook na afloop een groot feest plaatsvindt. 

Inschrijven

Schrijf je zo snel mogelijk in en maak gebruik van de Early Bird tickets. Ga naar de website www.10vanboreft.nl voor alle informatie. De opbrengst uit inschrijfgeld en sponsoring van de 10 van Boreft komt ten goede aan diverse lokale goede doelen waaronder Kinderboerderij De Oude Zustertuin

Hoofdsponsors DomburgvandePanne en Nh1816

Voor de tweede keer is het lokale advieskantoor DomburgvandePanne Financieel Adviseurs hoofdsponsor van 10 van Boreft, in samenwerking met Nh1816 Verzekeringen. De coöperatieve verzekeraar staat midden in de samenleving en wil daar graag iets aan teruggeven. Dit doet zij onder meer met het ondersteunen van evenementen voor goede doelen zoals de 10 van Boreft.

Tafelronde 158 Bodegraven 

De Tafelronde 158 Bodegraven is betrokken bij de lokale, nationale en internationale maatschappij. Ze zijn een groep mannen tussen de ca. 25 en maximaal 40 jaar uit verschillende beroepsgroepen. “Wij dragen een steentje bij door lokale en landelijke serviceprojecten te ondersteunen. Daar is de 10 van Boreft een mooi voorbeeld van. We doen dit met onze groep van 15 man.

Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers/verkeersregelaars voor het evenement van zaterdag 6 juni. Vind jij het leuk om te helpen? Stuur je een mail naar info@10vanboreft.nl

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank