NK Senioren en Masters synchroonzwemmen

blank

Op 26 en 27 januari 2019 vindt in zwembad de Sportstad te Heerenveen het NK senioren en masters synchroonzwemmen plaats. De organisatie is in handen van de KNZB in samenwerking met HZ&PC Heerenveen.  Het gaat hier om een uitvoeringen-wedstrijd die bestaat uit technische- en vrije uitvoeringen. Op zaterdag zijn de technische uitvoeringen en op zondag mogen de beste twaalf ploegen de vrije uitvoeringen zwemmen.

blank


BZ&PC

BZ&PC doet dit NK mee met een senioren ploeg en met een master duet. In de seniorenploeg zwemmen Anna Verdouw, Michelle van der Neut, Anouk Baars, Emma Verdouw, Sophie Ngan en Sabine van Oossanen. Zij hebben afgelopen jaar de benodigde limieten bij elkaar gezwommen om zich te kwalificeren voor dit NK en zullen BZ&PC vertegenwoordigen.

Voor het eerst in het bestaan van de synchroonzwemafdeling van BZ&PC wordt de vereniging vertegenwoordig bij het NK masters. Anja van Greuningen en Joyce van der Star-Jansen zullen in de categorie 30-39 jaar als duet uitkomen.

Vind je het leuk om de top van Nederland te zien zwemmen? Wil je de synchroonzwemsters van BZ&PC komen aanmoedigen? Twijfel dan niet en kom langs! Koop een ticket online om zeker te zijn van een zitplaats.

Tickets zijn te koop via de link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-nk-senioren-en-nk-masters-synchroonzwemmen-2019-53811227831?fbclid=IwAR2eSyZh2lGM9m6Gf4p8fQOXcorwv8erWeVXoG_AftP-5Fw7oFIPl7mPElk#tickets

Ingezonden bericht

 

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank