Ouder-Kind-Toernooi bij Tafeltennisvereniging Reeuwijk

Afgelopen zaterdagmiddag vond voor de tweede keer het OKT van Tafeltennisvereniging Reeuwijk plaats. OKT…? Het Olympisch Kwalificatie Toernooi? Hebben die Reeuwijkers het wat hoog in de bol? Nee hoor, OKT staat bij TTV Reeuwijk voor het Ouder-Kind-Toernooi. Mét een olympische gedachten, want meedoen is belangrijker dan winnen, dat dan weer wél. 18 koppels stonden achter de tafel, vaders met dochters, moeders met (stief)zonen en opa’s met kleinkinderen. Volwassen leden met hun vader of moeder, opa of oma had ook mogelijk geweest, maar die combinaties hadden zich niet gemeld.




Alle koppels speelden 3 wedstrijden, die op basis van loting waren ingedeeld. Waren vorig jaar  Martin en zoon Corné Verschuure zeer op dreef, dit keer was het glashelder dat Gerben en zoon Joran Glas met de prijzen naar huis gingen. Maar , zoals de organisatie terecht opmerkte, iedereen speelde met veel plezier, dus dat was winst voor allen.

Dat tafeltennis hongerig maakt, bewees de aanval op de broodjes knakworst, saté en kommen erwtensoep na afloop. Een mooi evenement weer van Tafeltennisvereniging Reeuwijk, dé tafeltennisvereniging van Bodegraven, Boskoop én Reeuwijk!

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank