Podium voor Zheng Kuyf

Op Kerpen de opening van het Nederlands kampioenschap. Met veel drama eindelijk achter de rug. Voor het NK begon hadden we flinke zorgen over de snelheid. Maar op het moment dat de snelheid er moest zijn was het er.
Kwalificatie                                                                                                                                  

Een goeie kwalificatie en met een verrassend resultaat. P1 eerste polepositie. We waren er blij mee en kwam ook best wel onverwachts.

Race 1 : Bij de start een incident gelijk en teruggevallen naar 5. Daarna nog een keer ingehaald 6e en P2 Parolin

Race 2: We namen een gok met een afstelling en dat pakte totaal niet goed uit. Ik kwam als 12e over de lijn en met een tijdstraf 15e.

Race 3: We namen weer een gok want we stonden toch al in het achterveld dus het maakte weinig uit. Maar het werkte wel. Van 15 naar 3e gereden jammer genoeg weer een tijdstraf en uiteindelijk 4e geworden P2 Parolin.

Dag klassement P2 Parolin en P4 algemeen. We hadden wel veel pech maar het maximale uit het weekend gehaald en geprofiteerd van de fouten van de concurrenten.

Ronde 2 Assen.

Kwalificatie.                                                                                                                                        

Een goed gat weten te creëren. Niemand voor mij en ik kon mijn rondjes gaan rijden. P3 ,tevreden, alleen zelf een beetje slordig met timing van mijn snelste ronde.

Race 1.                                                                                                                                                 
Bij de start wist ik meteen naar P2 te gaan. Heel de race met de nummer 1 meegereden. Maar tegelijk ook verdedigd op de nummer 3. Toen was er een crash ergens. Code slow en heel het veld kwam weer bij elkaar. Bij de herstart zakte de snelheid weg, uiteindelijk P4 (P1 Parolin ).

Race 2.                                                                                                                                                 
Niet echt een goeie start en viel terug naar P6. Daarna ging ik er door een stuurfout nog af. Zakte ik zelfs naar P9, nog naar P5 kunnen rijden heel dicht bij de nummer 4 nog gekomen(P1 Parolin).

Race 3.                                                                                                                                             
Bij de start wist ik meteen naar P4 te gaan. Eigenlijk gebeurde er weinig, degenen voor mij reden van mij weg en degenen achter mij wist ik achter mij te houden. Uiteindelijk alweer 4e (P1 Parolin).

Dag klassement                                                                                                                       
P1 Parolin                                                                                                                                    
P4 algemeen                           

Het was best een goed weekend. Weer dingen geleerd die we meenemen naar het volgende race weekend. Blij met het resultaat. Nu leid ik het Parolin klassement. En in het algemeen klassement opgeklommen naar 2e. ik wil weer mijn team bedanken. Mijn vader voor het sleutelen en de gezelligheid en de sponsoren. Stonecold bv, Innotec, Suur brandpreventie en A.koppe          

Advertentie