Rohda’76 kan geen vuist maken

Uit de laatste vier wedstrijden behaalde Rohda’76 slechts één punt. Tegen Gouda ging de ploeg van Arjen Linstra met 1-0 ten onder.

Op een hobbelige grasmat mocht Rohda’76 zich weliswaar beroepen op het meeste balbezit, maar de Bodegravers wisten nauwelijks kansen te creëren. Voor de rust was alleen Issam el Bouazatti dicht bij een treffer, maar zijn inzet wist de keeper op de doellijn met een reflex te keren. Op dat moment ging Gouda al aan de leiding door na een kwartier met een afstandsschot de score te openen: 1-0.

In de tweede helft moest Rohda’76 wat forceren, maar tot dreigende situaties voor het Goudse doel leidde dat nauwelijks. Sterker nog, in de counter – en geholpen door enkele foute terugspeelballen – kreeg de thuisclub riante mogelijkheden om het duel in het slot te gooien. Door onkunde én attent keeperswerk van Luc Spannemaker bleef de schade beperkt tot die ene tegentreffer die Rohda’76 wel drie dure punten kostte.

Komende zaterdag 18 maart speelt Rohda’76 opnieuw uit, nu in Waddinxveen tegen Be Fair.