Rohda’76 klaart klus eenvoudig

Zonder tot oogstrelend voetbal te komen, maakte Rohda’76 zich eenvoudig los van Linschoten: 6-1. De bezoekers – die vorige week koploper NSV’46 nog met 4-1 afbluften – hadden de pech dat zij hun doelman al na een kwartier geblesseerd zagen afhaken. Een reservekeeper ontbrak, zodat een veldspeler de vacante plaats onder de lat innam. Dat pakte niet nadelig uit voor Rohda’76 dat na 12 minuten door Arnoud Troost de leiding nam: 1-0. Dat goede voorbeeld volgde Mitchell van Waveren. Die liet de invaldoelman kansloos na een goedlopende aanval: 2-0.

In de tweede helft vergrootte Rohda’76 de marge vrij eenvoudig. Pascal Hellingerwerf, Stephan Wahl en Roy Snijder tilden de score naar 5-0. Nadat de gasten doelman Jeroen Kok met een eretreffer verrasten, bepaalde Hellingerwerf de eindstand op 6-1.

Komende zaterdag 24 maart speelt Rohda’76 weer thuis. Dan komt Sportief naar sportcomplex De Broekvelden. Aftrap om 14.30 uur.

Foto-onderschrift:  Arnoud Troost, maker van de openingsgoal, passeert zijn tegenstander. Foto Kees van der Wilk