Rohda’76 uitgebekerd

Na de poulewedstrijden zit het bekeravontuur voor Rohda’76 erop. Speelden de Bodegravers de eerste wedstrijd nog gelijk tegen Alphia (2-2), de tweede partij tegen de zaterdagploeg van Alphense Boys ging nipt verloren: 1-0.

,,Een verdiende nederlaag’’, meende doelman Jeroen Kok. ,,De eerste helft kregen zij veel kansen’’, concludeerde de Rohda-keeper. Ondanks het overwicht van de gastheren, wist de Rohda-sluitpost zijn ‘hok’ in de eerste 45 minuten schoon te houden.

In de tweede helft herpakte Rohda’76 zich. ,,We kwamen toen wat meer aan voetballen toe’’, zag Kok. Toch moest hij een kwartier voor tijd capituleren voor een kopbal van Alphense makelij, 1-0. Daarna had het team van coach Willem van Vegten pech toen een kopbal van Daniël Poot aan de andere kant van het veld op de lat belandde.

Komende zaterdag begint de competitie. Dan gaat Rohda’76 op bezoek bij Kamerik. De wedstrijd begint om 14.45 uur.