RVC-awards terugblik op succesvol seizoen 2016-2017

Ieder jaar organiseert voetbalvereniging RVC’33 de RVC’33-awards, een gala-avond waarbij de sponsoren in het zonnetje gezet worden en gezelligheid voorop staat. Afgelopen vrijdag 29 september was weer het zover en kwam menig RVC’er gehuld in galajurk of pak naar het complex op Kaagjesland.
De menigte werd bij binnenkomst warmgemaakt met een uitgebreide foto- en videocompilatie van seizoen 2016-2017. Vervolgens trapte presentator Bartho de Jong af met het uitreiken van de eerste award van de avond. De awards worden traditiegetrouw uitgereikt per team aan de speler die het afgelopen seizoen het meest waardevol is geweest voor zijn/haar team. Deze keuze wordt gemaakt door de spelers zelf.




Tussen het uitreiken van de awards door, werden de shirtsponsoren door hun team in het zonnetje gezet. Door middel van reclames, klusvideo’s en een voordracht werden de sponsoren bedankt voor weer een jaar sponsoring. Daarnaast werden er beelden vertoond van de onderhandelingen tussen voorzitter Ton van Veen en een rijke oliesjeik, die RVC’33 wilde kopen. Hoewel de sjeik grootste plannen had met RVC’33, werd hij uiteindelijk toch de deur gewezen door de voorzitter.

Uiteindelijk werden Wouter Sluijs en Charlene van Belle gekozen tot de meest waardevolle spelers van Heren 1 en Vrouwen 1. Zij mochten met de felbegeerde bokalen naar huis. De minst gepasseerde keep(st)er van dit seizoen was Iris Stolwijk. Zij kreeg in het doel van Vrouwen 1 slechts 23 goals tegen in 22 wedstrijden. Igor Stamps was met 24 doelpunten was de topscorer van het seizoen. Zij namen allebei een wisselbeker mee naar huis.

Voor alle RVC’ers, Reeuwijkers en andere liefhebbers was het ook dit jaar mogelijk om de RVC’33-awards live vanaf de bank te volgen. Er was namelijk een gratis livestream beschikbaar.

Winnaar awards

Wouter Sluijs (H1), Charlene van Belle (VR1), Paul van Leeuwen (H2), Jacob Celik (H3), Patrick van Middelkoop (H4), Sven Bakker (H5), John Vermeent (H6), Lisette Becquet (VR2), Arnold Verdonk (VE1), Herman Oosterom (VE2), Igor Stamps (topscorer, VE1) en Iris Stolwijk (minst gepasseerde keep(st)er, VR1)

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank