RVC’33 organiseert voor 34e keer de Snertloop

blank

Voor de 34ste keer organiseert RVC’ 33 op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar (6 januari 2018) de zogenaamde “Snertloop”. De Snertloop is een (hard)loopwedstrijd van 4,2 km rondom ‘De Baars’ voor iedereen die het jaar sportief wil starten.

blank


Er wordt gestart op Kaagjesland en de finish is op het parkeerterrein bij RVC. De jeugd tot en met 10 jaar zal (meerdere keren) rond het hoofdveld lopen en ook finishen op het parkeerterrein. Door sponsoring van Vergeer Holland en Sportclub Reeuwijk kan de snertloop met zijn tijd meegaan. De tijd zal elektronisch geregistreerd worden.

Goed doel
Het inschrijfgeld van de snertloop wordt, net als ieder jaar, ook dit jaar geschonken aan een goed doel. Het goede doel voor dit jaar is Stichting ClownsZaken. De Reeuwijkse Marleen van Os maakt humanitaire clownsreizen. Als clown wil ze een lichtpuntje zijn voor mensen die weinig hebben.

Zie voor meer informatie: www.marleenvanos.nl/stichting.asp

Inschrijven
U kunt u zich al inschrijven via de website www.rvc33.nl .  Betaling van het inschrijfgeld (t/m 10 jaar 1 euro, vanaf 11 jaar 2 euro) gebeurt bij het afhalen van het deelnemersbewijs op 6 januari in de RVCkantine. Inschrijving kan ook nog op de dag zelf, maar voorinschrijving heeft de voorkeur. Natuurlijk zal er na de Snertloop weer voor iedereen een kom snert of warme chocolademelk klaarstaan en is er alle tijd om nog even na en bij  te praten. 

Alle gegevens over de snertloop op een rijtje:
13.00 uur: Start inschrijving
13.30 uur: Startschot jeugd tot en met 10 jaar en wandelaars
14.15 uur: Prijsuitreiking jeugd tot en met 10 jaar
15.00 uur: Startschot Senioren, Junioren, pupillen (jongens en meisjes ouder dan 10 jaar) 4,2 km.               
16.15 uur: Toelichting goede doel.
16.30 uur: Prijsuitreiking en bekendmaking geldbedrag voor het goede doel.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank