RVC’33 weet nog niet waar het aan toe is

Het is een spannende week voor RVC’33 uit Reeuwijk-Dorp. De KNVB heeft gisteren voetbalclub GDA uit de nacompetitie genomen. Afgelopen zondag liep de wedstrijd in de eerste helft uit de hand door een rode kaart voor aanvoerder Dennis Lubout. Na flinke protesten heeft de scheidsrechter de wedstrijd gestaakt.




Het is gisterenavond duidelijk geworden dat de club uit Den Haag in beroep gaat. Wanneer dit proces dient is nog niet bekend. Het blijft dus voor de club uit Reeuwijk-Dorp nog afwachten wat er gaat gebeuren.

RVC’33 heeft de volgende verklaring ontvangen van de KNVB. Dit staat te lezen op de website van de voetbalclub.

GDA is in beroep gegaan tegen het uit de nacompetitie halen naar aanleiding van de gestaakte wedstrijd GDA 1 – RVC’33 1 van afgelopen zondag. GDA heeft tot en met maandag 29 mei (ivm Hemelvaartsdag) de mogelijkheid om een gemotiveerd beroepsschrift in te dienen.

Dit betekent dat RVC de returnwedstrijd RVC’33 1 – GDA 1 van aanstaande zondag gaan uitstellen.  Indien de straf wordt teruggedraaid zal eerst het restant van de gestaakte wedstrijd worden vastgesteld op donderdag 1 juni en zal de return op maandag 5 juni worden vastgesteld.

Indien het beroep niet ontvankelijk wordt verklaard en GDA definitief uit de nacompetitie wordt genomen promoveert RVC direct naar de 1e klasse.  Begin volgende week wordt er een uitspraak door de beroepscommissie van de KNVB verwacht.

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie