Sarah Schakel van G.V. Heres 3e plaats in Amsterdam

Op zaterdag 11 Januari deden een aantal turnsters van G.V. Heres mee aan de KNGU District wedstrijd Zuid- Holland in Amsterdam.




In de vroege ochtend maakte Tess Bakker en Celeste Jaspers hun opwachting in hun categorie  Jeugd 2 F. Tess turnde een mooie vloer oefening, en kreeg hiervoor 10.433 punten. Bij Celeste was haar hoogste score op de vloer en kreeg hiervoor 9,800 punten. Uiteindelijk eindigde Celeste op de 13e plaats en Tess op de 19e plaats.

Sarah Schakel kwam in de middag uit in haar categorie Junior E. Zij turnde een hele goede wedstrijd. Bij de sprong liet zij een mooie ‘half in half uit’ zien en haalde daarmee 11.150 punten. Met een prachtige vloer oefening op de muziek van Titanium van David Guetta haalde zij 11.233 punten binnen. Op de onderdelen balk en brug turnde zij goede oefeningen  en dat resulteerde in een podiumplaats met de bronzen medaille.

Laat in de middag was het de beurt aan Mandy Both en Fleur Baas in de categorie Senior D. Fleur liet een nette vloer oefening zien en behaalde daarmee 10.800 punten. Mandy deed het goed op sprong met 10.600 punten.

Helaas door wat tegenslag op balk voor Mandy en op sprong voor Fleur eindigde zij op de 21e en 22e plaats.

Foto: Links: Mandy Both        Midden: Sarah Schakel          Rechts: Fleur Baas

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank