Spieren voor Spieren Wintertijd Challenge 2017 in Sporcentrum De Kuil

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober wordt er bij Sportcentrum De Kuil in Bodegraven een Wintertijd Challenge voor Stichting Spieren voor Spieren georganiseerd. Doel van deze activiteit is om met zoveel mogelijk deelnemers te sporten en zo geld op te halen voor kinderen met een spierziekte.




De Wintertijd Challenge is één van de grootste sportieve goede doelen acties in Nederland. Dit jaar draagt de opbrengt van de Wintertijd Challenge bij aan de uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum in het WKZ in Utrecht, zodat er in de toekomst nog meer kinderen met een mogelijke spierziekte gebruik kunnen maken van gecentraliseerd onderzoek en diagnosestelling. Met de extra kennis en data die hieruit voortvloeit kan er vervolgens nog meer onderzoek worden gedaan om spierziekten uiteindelijk de wereld uit te helpen. Op veel plaatsen in Nederland wordt, tijdens het ingaan van de wintertijd één uur gesport om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte. In Bodegraven is er echter gekozen voor een andere opzet.

Op vrijdag 27 oktober van 19.00 tot 21.30 uur is er de jaarlijkse Halloween Disco. Bezoekers kunnen komen discozwemmen en een deel van de opbrengst zal ten goede komen aan het goede doel Spieren voor Spieren. De entree bedraagt € 4,-.

Daarnaast organiseren de buurtsportcoaches op zaterdag 28 oktober vanaf 22.00 uur in samenwerking met de waterpolovereniging BZ&PC een vrienden-waterpolotoernooi. Iedereen is van harte uitgenodigd om zich per team in te schrijven voor dit sportieve en bovenal gezellige waterpolotoernooi. Dus ook als je geen waterpolo-ervaring hebt. Deelname kost € 15,- per persoon.

Van de deelnemers van het waterpolotoernooi wordt verwacht dat ze geld inzamelen. Dit kunnen zij doen door zich te laten sponsoren. Het startbedrag om deel te kunnen nemen aan het toernooi is € 15,00 per persoon. Deelnemers kunnen dit uiteraard zelf verhogen door aan familie, vrienden en bekenden te vragen of ze bereid zijn om hen te sponsoren.

Inschrijven en sponsoren kan via de pagina ‘Sportcentrum De Kuil voor Spieren voor Spieren’ via de website www.wintertijdchallenge.nl. De deelnemers kunnen hier een eigen pagina aanmaken waarmee ze zichzelf kunnen promoten via social media. Ook kunnen sponsoren hier eenvoudig online een donatie doen.

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank