Sportcentrum ReBo bij vechtdag in Woerden

Zaterdag 15 juni was het vechtdag in Woerden. Sportcentrum ReBo kwam uit met twee jeugdvechters: Yélina Jasperse en Martin de Kamper. I.v.m. de omleidingen zijn de vechters en het publiek op tijd vertrokken en dus ook ruim op tijd aanwezig. Dankzij de strakke organisatie konden ze snel door naar de dokterskeuring en de EHBO om de tape te keuren. Zeker bij jeugd wordt hier extra goed op gelet. 
Yélina Jasperse kwam als eerst uit voor ReBo en betrad de ring met een gezonde dosis spanning en zin. De eerste ronde ging ze fanatiek van start en zette goed druk. Door tijdens de korte pauze momenten de adem te reguleren, kon ze dit ook de 2e en 3e ronde goed volhouden. 3 rondes domineerde Jasperse de ring wat zich uitte in unaniem winst! 

Martin de Kamper was daarna aan de beurt, hij wist wat hij moest doen maar kwam niet goed in zijn spel. Liep achteruit en kwam conditioneel te kort. Helaas verlies maar goede leerpunten voor de volgende wedstrijd. 

Na de groepsfoto betrad oud wereldkampioen Remy Bonjasky ineens het pand en hij had zowaar tijd voor een foto met onze Bodegraafse winnares! Een mooie, gezellig dag die smaakt naar meer.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank