Studio Viva Dans weer in de prijzen

Studio Viva Dans uit Bodegraven nam afgelopen zondag met vijf selectiegroepen deel aan een danswedstrijd in Beverwijk. Alle groepen gingen met een beker naar huis.




De groepen Flow Active en Flow Motion wisten de tweede plaats te behalen. Dance Unit behaalde de 3e prijs in de oudste en hoogste categorie. Dance Vibe behaalde net niet de derde prijs, maar ontvingen een beker voor de vierde prijs i.v.m. de vele tegenstanders werden er in deze categorie 6 bekers uitgedeeld.

De groep Flow Devotion, de jongste selectiegroep van Viva Dans, wist de eerste prijs binnen te halen. Naast de bekers kregen de groepen mooie cijfers van de jury, waarmee zij zich hebben weten te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap einde van dit jaar. Zij behoren volgens de jury bij de beste zes van alle deelnemende teams en zullen daarom in mei strijden om de titel Nederlands kampioen.

“Ik ben super trots op de resultaten die onze selectiegroepen, maar ook onze docenten Liselot van den Boogaard, Refaja Bastiaans en Frency van Duijn, tot nu toe hebben behaald. We zullen de aankomende weken hard gaan trainen en ons best doen om ook op het NK een beker te bemachtigen”, zegt Carolien van Os (artistiek leidster Viva Dans)

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank