TTV Reeuwijk wint “Bij de buren toernooi

Waddinxveen – Al enkele jaren wordt aan het eind van het seizoen een onderling tafeltennis toernooi gehouden tussen de verenigingen TTV Reeuwijk en ttv Kwiek. Ook dit jaar is het Bij-de-buren toernooi gespeeld, dit jaar te Reeuwijk.




Afgelopen donderdag 31 mei gingen 13 leden van Kwiek op bezoek bij Reeuwijk. Van Reeuwijk deden er 17 leden mee zodat er een grote groep enthousiaste tafeltennissers aanwezig was. Er werden 10 teams van 3 spelers gevormd en er werd een zelfde opzet gespeeld als bij een competitie-wedstrijd. De teams waren op sterkte ingedeeld zodat het onderlinge niveau ongeveer gelijk was.

De wedstrijden waren attractief en door de warmte erg inspannend. Er werd gestreden om de overwinning, maar de gezelligheid vierde de boventoon. Nadat er op elk van de 5 tafels de 10 wedstrijden gespeeld waren kwam het belangrijkste: welk dorp had in totaal de meeste wedstrijden gewonnen? De dorpen waren dit jaar zeer aan elkaar gewaagd. Reeuwijk wist uiteindelijk de wisselbeker te veroveren met 26 gewonnen partijen tegen 24 partijen van Waddinxveen.

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank