leon in 5 (1)

Veilig en fit ouder worden? Doe mee met Fifty+ ViTT!

Tafeltennisvereniging Reeuwijk biedt vanaf 2 oktober 2020 het succesvolle Fifty+ ViTT programma aan. In dit laagdrempelig vitaliteitsprogramma werk je met andere 50+ ‘ers aan je vitaliteit, conditie en je sociale contacten. Ervaar niet alleen hoe fit je daar van wordt, maar ook hoe leuk en gezellig tafeltennis is.
Elke vrijdag vanaf 15.00 uur wordt een programma aangeboden waaraan de deelname geheel vrijblijvend is. Een les bestaat uit een warming up van 30 minuten onder leiding van Ans Stolwijk. Zij is gediplomeerde gymlerares en is gespecialiseerd in het lesgeven aan 50+’ers. Daarna 15 minuten tafeltennistraining met aansluitend een pauze waarin we koffie/thee of een andere versnapering gebruiken. Uiteraard Corona-proof. Vervolgens is er de gelegenheid om te tafeltennissen en kunt u advies krijgen om uw tafeltennistechniek te verbeteren.

Het is een compleet, op maat gesneden programma waar iedereen van harte welkom is. Een strippenkaart voor 12 middagen kost € 47,50 en dat is inclusief een kopje koffie of thee.

Gezond ouder worden is van alle leeftijden. Dit wordt maatschappelijk steeds belangrijker omdat het aantal ouderen de komende decennia sterk blijft toenemen. TTV Reeuwijk speelt daar op in. Lijkt het je leuk mee te doen? Dan graag even aanmelden bij Bettie Schouten (info@ttvreeuwijk.nl, 06 – 30 81 41 83). Dat geldt ook voor andere vragen en/of opmerkingen. Tafeltennisvereniging Reeuwijk is gevestigd in de gymzaal Overtoom 8a in Reeuwijk- Dorp.

Ingezonden berichtX