Vooruitblik: Rohda 1 zaalteam in strijd om promotie naar Topklasse tegen Z.v.v. Olympia GO 1

blank

Het Rohda 1 zaalteam staat aan de vooravond van een cruciale wedstrijd tegen Z.v.v. Olympia GO 1, waarbij het kampioenschap en promotie naar de topklasse op het spel staan. Hoewel de wedstrijd nog gespeeld moet worden, zijn de verwachtingen hooggespannen.

blank


Vlatko, de aanvoerder van het team, is vol vertrouwen in een positief resultaat en benadrukt het belang van een scherpe start voor het behalen van de overwinning. De wedstrijd zal bepalend zijn voor het kampioenschap en de promotie naar een hogere klasse. “We zien bij iedere thuiswedstrijd al veel mensen komen kijken, hopelijk krijgen we woensdagavond nog meer support. Dat is natuurlijk fantastisch om te zien.”

Zowel het team als de supporters kijken reikhalzend uit naar de wedstrijd, in de hoop op een historische overwinning die hen naar de Topklasse zal leiden. Na de wedstrijd staat er een feestelijke bijeenkomst gepland in de kantine, ongeacht de uitkomst, om de inzet en toewijding van het team te vieren.

Vlatko Lazic is tevens sponsor van het elftal met zijn bedrijf LVA Service uit Bodegraven. Het team, dat hij drie jaar geleden begon met een groepje vrienden en familie, heeft zich nu onverwacht in de positie gebracht om kampioen te worden. “Dit seizoen zagen we steeds meer supporters op de tribune, dat maakt alles natuurlijk nog leuker. Kampioen worden en dus promoveren naar het derde hoogste niveau van Nederland is geweldig. Hoe de topklasse zal zijn? Dat gaan we zien. We zullen weer om de bovenste plekken willen spelen, dat is zeker.”

blank

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank