VSTS dames nemen punten mee uit Amsterdam

Op 14 oktober speelden de dames van VSTS uit tegen US dames 3. Na 2 verloren wedstrijden kunnen de dames de punten goed gebruiken. Via facebook kregen de dames nog een aanmoediging van hun sponsor DATO training. De basis bestond deze wedstrijd uit; Donna, Elvira, Yvonne, Jacky, Judith, Karin en met Anita als libero. De eerste set startte gelijk met veel lange rally’s waar geknokt werd voor elk punt. De vechtlust werd beloond en de eerste set werd gewonnen met 25-18.




In de tweede set was de scherpte bij de dames weg en liepen we achter de feiten aan. Lange rally’s werden niet meer gewonnen, de service ging vaak fout en zo kwam de achterstand op het bord. Deze achterstand was ook niet meer in te halen en de set werd verloren met 16-25, 1-1 in sets werd het dus.

In de derde set waren de dames vast besloten om deze set te winnen. Carolien was in het veld gekomen en bracht de scherpte weer terug. De service werd weer opgepakt en er werden weer series gemaakt. Anita las het spelletje goed en verdedigde sterk. Hierdoor kon Judith het spelletje verdelen en werden de ballen er ingebeukt. Zo pakten de dames de derde set met 25-20 en stond het 2-1 in het voordeel van de Bodegraafse meiden.

De vierde set konden de dames hun niveau goed vasthouden. Door wat dubieuze beslissingen van de scheidsrechters bleven de dames fel en knokten ze voor elk punt. Op 20-20 kwam Jacky aan serve. De pass-lijn van US voelde de druk en maakten fouten in de pass. Door op 24-20 een bal in het net te spelen won VSTS ook de vierde set en nemen ze de 4 punten mee naar Bodegraven.

Door deze winst staan de dames nu op een 6de plek in de 2e divisie. Volgend weekend hebben de dames een weekend vrij en op 28 oktober spelen de dames van VSTS thuis tegen US dames 2.

Ingezonden bericht

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank