Wijziging lokatie beachvolleybaltoernooi

De organisatie van het beachvolleybaltoernooi heeft besloten om naar een andere locatie uit te wijken. Oorspronkelijk zou het evenement op het Raadhuisplein zijn, maar door de slechte weersvoorspellingen zijn ze genoodzaakt om te verhuizen naar de Groene Zoom in Bodegraven. Dit is bij Beach Sport Bodegraven. Het toernooi kan niet op het Raadhuisplein georganiseerd worden, omdat daar geen drainage beschikbaar is. Ze moeten de paar aanwezige putten afdekken om te voorkomen dat deze gevuld worden met zand. Het gevolg is dat de velden in een grote modderpoel veranderen, en dat ze het plein vervolgens niet schoon achter kunnen laten omdat dit niet makkelijk te reinigen is.




De tijden van het toernooi blijven ongewijzigd, maar zijn vanwege mogelijke vertragingen door slecht weer allemaal onder voorbehoud. Het kan zijn dat specifieke onderdelen door regenpauzes wat vertraging in het programma veroorzaken. De tijden zijn:

vrijdagmiddag 16.00 – 18.00 uur: clinic voor kinderen van 8 t/m 12 jaar
vrijdagavond 18.30 – 21.30 uur: 4×4 toernooi voor bedrijven-, familie- en vriendenteams
zaterdagochtend 8.30 – 9.30 uur: ouder/kindtoernooi
zaterdagochtend 9.45 – 11.15 uur: 4×4 jeugdtoernooi
zaterdag 11.30 – 14.15 uur: 2×2 damestoernooi
zaterdag 14.15 – 17.00 uur: 2×2 herentoernooi

Er kan gebruik worden gemaakt van de kleedkamers van de voetbalvereniging, er is dus een plek waar je je spullen droog kunt achterlaten en bij hevige regenval kunt schuilen.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank