Winnaars Bedrijventoernooi Jeu de Boules, Hoogenraad en van Tent

Bodegraven – Op zaterdag 16 juni werd voor de 13e keer het Bedrijventoernooi bij Jeu de Boules Vereniging OSB Bodegraven aan de Groene Zoom 6 georganiseerd. Na de geestige opening door John Zonderop begonnen 144 deelnemers onder ideale weersomstandigheden aan de wedstrijd. Twee tegen twee werd in vier ronden gestreden om de wisselbeker en daarmee eeuwige roem te verwerven. De een wat fanatieker, maar de meesten speelden voor de ontspanning. Het toernooi werd gedurende de dag muzikaal ondersteund door de “Baggerbeugels” uit Boskoop, gevolgd door optredens van DJ Raymond.     




Om 15.00 uur mocht oud voorzitter Henk Patist eindelijk de winnaars van 2018 bekend maken. De eerste plaats en dus de wisselbeker werd gewonnen door de heren Hoogenraad en van Tent Van de firma Zeilmakerij Hoogenraad. De tweede plaats was voor Ramano en Zwerus van Ouderijn Schilderwerken, en de derde prijs ging naar Herman en Gerard van Pallethandel van Rijswijk. Tot slot werd door Henk Patist de trekking van de loterij, met fantastische prijzen, op humoristische wijze ter hand genomen.

De middag werd afgesloten met een spetterend optreden van de band “Helemaal Top” uit Alphen aan de Rijn, waarna om 18.30 uur de rust op het Jeu de Boules park neerdaalde en de buurtbewoners van de avond konden gaan genieten. De organisatie van het Jeu de Boules Bedrijventoernooi bedankt de sponsors en de vele vrijwilligers. Zonder hun inzet is het niet mogelijk om zo’n groot evenement te organiseren.

Bovenstaande foto’s: Lex de Vries

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank