Zeer succesvolle opening Studio Forza

Vrijdagavond om half 8 was het parkeerterrein gevuld met kinderen en volwassenen voor de opening van de nieuwe school voor dans en theater in Bodegraven en Driebruggen, namelijk Studio Forza.




In het voormalige pand van GV Heres gaat Studio Forza starten met een diversiteit aan lessen. Saskia van den Akker opende de avond met het onthullen van het logo voor op de gevel. Fleur Kastelijn mocht het lintje doorknippen, als startsein van het seizoen. Dansers renden naar binnen om in de grote studio vele dansen te laten zien, terwijl Fleur en Saskia beneden de felicitaties in ontvangst namen. De lange rij op het parkeerterrein liet zien dat iedereen blij is met Studio Forza. 

Met een hapje en een drankje in de hand konden bezoekers de studio bekijken! Nieuwe leden werden ingeschreven en een aantal mensen werd al lid van de Forza Family en steunen, door het kopen van een fotolijstje met naam en/of foto,  de startende vereniging. Ook het sponsorplan werd met interesse gelezen. Studio Forza is een groeiende vereniging met gedreven bestuursleden en docenten!

Vanaf maandag gaan alle lessen van start en aan het enthousiasme van alle dansers te zien, wordt het ook tijd om te gaan starten! Fleur Kastelijn en Saskia van den Akker kunnen als oprichters van Studio Forza terugkijken op een zeer geslaagde opening, maar vooral vooruitkijken naar een prachtig seizoen! 

Foto’s: Gizmoworks photography

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank