Zes punten-weekend voor heren BZ&PC

De waterpoloheren van BZ&PC hebben opnieuw goede zaken gedaan, na de winst tegen JAWS afgelopen week, bond de Bodegraafse ploeg nu ook ZPC de Watervlo aan de zegekar. In een fysieke wedstrijd kwam de ploeg van oud BZ’ers Remco Kamer en Michel Verkade geen moment aan te pas (17-6).




Ondanks een stroef begin met veel gemiste kansen, trok Luca Groenendijk de wedstrijd open. BZ&PC bleef doorgaan en won de tweede periode zonder tegendoelpunt te incasseren. René Peek kon met enkele slimme goals oud BZ-keeper Michel Verkade verschalken, terwijl BZ-keeper Robin Nieuwhof goed in de weg lag op een aantal kansrijke situaties van De Watervlo.

Coach Herman van Tongerloo keek positief terug op de wedstrijd: ‘’We speelden een prima wedstrijd, al was deze onnodig fysiek. We maakten de kansen af en overleefden alle ondertal situaties. We waren dan wel een stap verder dan de tegenstander, maar dit biedt geen garanties. Zaterdag wacht de nummer drie’’.

Het weekend werd compleet gemaakt door de belangrijke overwinning van Heren 2, dat speelde tegen de nummer 1 uit Dordrecht. Komende week wacht voor Heren 1 De Linge, op 17 november speelt BZ&PC weer thuis, dan wacht De Zeeuwse Kust.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank