Zheng Kuyf knokt zich weer terug naar voren

We hebben het 3e NK weer gehad. Het ging goed. De snelheid zat er erg goed in. Dat hadden we niet verwacht. We waren in de trainingen bijna de snelste.




Vrijdag

We hebben vrijdag goed kunnen trainen. Alleen een paar technische problemen gehad. Maar voor de rest ging alles wel goed. We gingen met een goed gevoel naar de zaterdag.

Zaterdag

Op zaterdag nog wat tips gekregen waardoor ik weer wat sneller ging en toe zat de snelheid er echt in. In de vrije trainingen had ik een 3e tijd neergezet.

Kwalificatie

In de kwalificatie was ik 1 van de weinige die geen slipstream had. Dat is heel belangrijk voor een hogere topsnelheid dus geen hulp. Maar alsnog een mooie 4e tijd in de kwalificatie neer kunnen zetten. Ik was bijna 2e. en de nummer 1 was ook dichtbij het zat allemaal heel dicht op elkaar.

Zondag

In de zondag training. Zat ik er weer bij met een mooie 4e tijd. En 1e in mijn groep. Het is lastig om een degene bij te houden die beter materiaal hebben maar het lukte wel.

Race 1

De start was goed ik kom meteen naar de binnenkant. En mijn positie verdedigden. Heel de race gejaagd op de nummer 3 maar net niet gelukt om hem te passeren. Maar een goeie wedstrijd 4e algemeen. En 1e in de Parolin.

Race 2

Ik probeerde weer het zelfde als in race 1. Om aan de binnenkant zien te komen. Maar dit keer lukte het niet en ik verloor mijn p4. Aangesloten als 5e dan maar. Heel de race geprobeerd hem in te halen. En op het laatst brak mijn ketting. Dus ik was een DNF. Slecht voor het kampioenschap dus.

Race 3

Ik moest van 18 komen. En op Strijen is het moeilijk inhalen. Omdat het zo smal is. Maar ik lette goed op wat iedereen deed en profiteerde van elke fout. Na de eerste ronde lag ik al 13. En elke ronde iemand ingehaald. Op een moment reed ik 6e. ik sloot bij de nummer 5 en 4 aan. Het was te laat om nog wat te doen als 6e geëindigd.

Dag klassement

P8 algemeen

P2 Parolin

Erg jammer van die DNF anders had ik nog kans op een podium. Bedankt sponsors voor dit weekend Stonecold, suurbrandpreventie, A .koppe en Innotec   

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank