c7a275f9-ad81-496a-a58e-6b54628dd270

Zomerse 52e editie Jeugdolympiade bij ESTO

Dit weekend werd alweer de 52e editie van de Jeugdolympiade gehouden bij voetbalvereniging ESTO. Je kan het wel een zomerse editie noemen. De temperaturen schommelden tussen de 25 en 30 graden. Voor de ruim 150 kinderen waren er voldoende (water)spelletjes. Op zaterdagochtend werd de vlam ontstoken door Timo Reedijk, de winnaar van de Jeugdolympiade van vorig jaar! 
Foto: ESTO

De teams waren verkleed als striphelden. De Ieniemienies en de spelers van de Stadioncompetitie gingen op zaterdag naar de binnenspeeltuin Ballorig in Gouda. De jeugd onder 8 jaar tot en met 13 jaar bleef bij Esto om allerlei leuke (team)spellen te doen. Op zaterdagavond gingen de oudste kinderen op survival bij de Reeuwijkse Hout. Voor de jeugd onder 8 en 9 jaar werd een heuse mini-survival bij Esto gehouden. 

Penalty finale

Op zondagmiddag werd de welbekende penaltyfinale gespeeld. Gastkeeper dit jaar was Robert Zwinkels van ADO Den Haag. Hij heeft het opgenomen tegen de spelers die de meeste penalty’s gescoord hebben in de voorrondes.

De penalty winnaars zijn:
1e Joep Molmans
2e Daan van den Hurk
3e Tygo Voordouw

Foto: ESTO

Op zaterdag 1 juni zijn er spelletjes gespeeld waarmee punten verdiend konden worden. De spelers met de meeste punten zijn de olympiade winnaars. Dit jaar gaat de eer naar:
1e Ferre de Meyere
2e Daan Pieterman
3e Mohammed Bouzzit

Foto: ESTO

Overige foto’sX