Zonnige familiedagen bij RVC’33

blank

Op 26 en 27 mei sloot RVC’33 het voetbal-seizoen af met de traditionele familiedagen welke dit jaar in het teken van ‘Circus’ stonden. De gehele kantine was dan ook fraai aangekleed in dit thema. De vrijdagavond zelf werd gestart met de voorrondes van de penalty-bokaal waarna de jongste jeugd levend Cluedo had door de straten van Reeuwijk-Dorp. Voor de E- en D-pupillen waren er spelen op het complex uitgezet, waar men zich kon uitleven op oa. een waterbak met een buis eroverheen waarop men elkaar eraf kon duwen; een heerlijke verkoeling met deze temperaturen. In de kantine zelf was het gezellig druk, waar banken rondom de piste al klaar stonden. Naast de DJ zorgde de quizmaster met soms bijzonder moeilijke vragen voor een gezellige sfeer.

blank


Zaterdagochtend was er een heuse circusworkshop uitgezet voor de ruim 100 aanwezige pupillen, die na een stevig ontbijt, hier veel plezier aan beleefden en de ochtend afsloten met vers gebakken pannenkoeken. ’s Middag waren de junioren aan de beurt met voetbalwedstrijdjes tegen de ouders. Daarna was het een drukte van belang voor het podium bij het uitreiken van de RVC –jeugdawards voor de beste spelers per team bij de junioren. ADO Den Haag keeper Robert Zwinkels was ook al gearriveerd en mocht de bokalen uitreiken aan de spelers en speelsters.

Robert Zwinkels had de ‘eer’ om zoveel mogelijk ballen te stoppen tijdens de finale van de penalty’s-bokaal. Uiteindelijk wist Onder 13 speler Jop Gabriels de meeste penalty’s te maken en ging er met de wisselbeker vandoor. Direct na de penaltyfinale stonden de netten al opgesteld voor de volleybalwedstrijden voor de senioren en Onder 19-junioren waar in gezellige wedstrijden gestreden werd voor de overwinning. Ook de keuken draaiden inmiddels op volle toeren en kon iedereen zich te goed doen aan de heerlijke menu’s. De middag ging naadloos over in de feestavond waar in 2 volle ‘zalen’ gedraaid werd door DJ-Jor-D en de DJ’s Leon en Yvonne.

Op zondag kwam Vrouwen 1 in actie in de nacompetitie in de strijd om promotie naar de 2 klasse. Onder belangstelling van de vele toeschouwers schoten de zussen Debra en Sabien Verdonk de meiden naar een 2-0 overwinning op DUNO. Volgende week maandag, 2e pinksterdag, volgt de returnwedstrijd en wordt er beslist wie er volgend seizoen in de 2e klasse speelt.

blank

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie