Valentijnsmenu in Huis van Alles Reeuwijk-dorp

Reeuwijk-dorp:  Om de week wordt er een verse maaltijd gekookt in het Huis van Alles Reeuwijk-dorp. Op 14 februari wordt er een Valentijnsmenu geserveerd. Aanmelden kan nog tot vrijdag 10 februari.




Het Huis van Alles wil graag dat mensen elkaar ontmoeten. Gezellig samen eten is daarvoor een leuke manier. Een enthousiaste club vrijwilligers verzorgt om de week een maaltijd. Het menu is altijd twee weken van te voren bekend, zo weet u wat er de volgende keer op het menu staat. Voor een warme maaltijd betaalt u een vast bedrag van €6,50.

De maaltijden zijn voor iedereen. Kent u iemand die vaak alleen eet? Nodig hem of haar eens uit om te komen eten in het Huis van Alles!

Het menu van 14 februari

14 februari is het Valentijnsdag en wordt er een menu met een knipoog naar deze dag geserveerd. Om 12:30 uur start de maaltijd. Aanmelden hiervoor kan tot vrijdag 10 februari via 06-229 493 15 of reeuwijk-dorp@huisvanalles.nl

Het Huis van Alles

Naast de maaltijden gebeurt er steeds meer in het Huis van Alles Reeuwijk Dorp. Zo is er een biljartvereniging, is er iedere dinsdag tussen 09:00 en 10:00 uur Seniorengym en tussen 10:00 en 12:00 uur een inloopmoment voor koffie, thee, een krantje, een spelletje en een praatje. Om de week op dinsdag is het Huis van Alles gastheer voor de Soos en de digitale inloop.

Digitale Inloop

Tijdens de digitale inloop (dinsdag om de week tussen 10:00 en 12:00 uur) kunt u terecht met vragen over uw laptop, smartphone of tablet. Enthousiaste vrijwilligers helpen u graag verder met tips, trucjes en handige apps.

Boekenkast

Ook is tijdens de openingsuren van het Huis van Alles de boekenkast geopend. Hier kunt u gratis een boek meenemen. Het boek mag u later terugbrengen, zelf houden of doorgeven aan een ander. U mag ook een heel ander boek komen brengen. In de boekenkast biedt een divers aanbod met voor elk wat wils.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie