Afscheid Marianne3

Afscheid juf Marianne Dekker

Na 29 jaar onderwijs op de Speel- en Werkhoeve, heeft Marianne Dekker de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en afscheid genomen van het onderwijs, de school en alle kinderen.
 

Marianne Dekker is een juf met passie voor natuur en vogels in het bijzonder. Voor haar afscheid ging dan ook de hele school op maandag 28 september naar natuurspeeltuin Speeldernis in Rotterdam. Op woensdag 30 september was het echte afscheid. Juf Marianne wilde een gewone dag. Dat kon natuurlijk niet! Directeur Martina Bloemzaad haalde samen met meneer de Uil juf Marianne op met de Stint van Junis. Dit zorgde voor veel bekijks. Daarna waren de kinderen aan de beurt. Met een speciale Podiumkunst waarbij ook de kinderen en kleinkinderen van juf Marianne aanwezig waren, lieten alle groepen wat moois zien. Natuurlijk kwamen de vogeltjes- en pinguïndans voorbij, maar ook een liedje over zwemmen en gedichten van Meneer de Uil werden voorgedragen.

Na de Podiumkunst kregen de ouders en andere belangstellenden de kans om juf Marianne de hand te schudden en te bedanken voor al haar tijd voor de klas. Tenslotte heeft het team met Marianne nog een gezellig afscheid gevierd.

Afscheid Marianne2
\

afscheid juf Marianne4

Afscheid Marianne3

Afscheid Marianne

Persbericht: Speel- en WerkhoeveThere are no comments

Add yours

X