Aldi10 (1 van 1)

Foto's: ALDI Bodegraven geopend

ALDI heeft vanmorgen rond de klok van 08.30 uur de deuren geopend van haar nieuwste vestiging in Bodegraven De supermarkt aan de Doortocht 9 is na 6,5 jaar voorbereiding een feit. Supermarktmanager Sander Tiggelman vertelt vol trots dat de winkel is voorzien van een frisse uitstraling en dat het pand duurzaam is gebouwd. Zo werken ze bijvoorbeeld met een warmteterugwinsysteem, zegt hij terwijl hij naar het plafond wijst om dit aan te tonen. Dit heeft als voordeel dat de restwarmte van de koelinstallatie door het hele filiaal wordt gebruikt. Het publiek kwam al vroeg een kijkje nemen in de nieuwe supermarkt van Bodegraven.
Ook de eigenaar van het pand Gert-Jan van Waveren was aanwezig bij de opening. Hij is zeer verheugd over dit geweldige resultaat, wat lange tijd heeft geduurd.

Over ALDI in Nederland
ALDI is in Nederland opgericht in 1973 en bestaat meer dan 40 jaar. In Nederland heeft ALDI meer dan 500 filialen die verdeeld over Nederland door negen distributiecentra worden bevoorraad. Bij ALDI werken in Nederland vele duizenden medewerkers die dagelijks met elkaar voor het beste resultaat gaan: klanten kwalitatief hoogstaande producten bieden voor een lage prijs.

Aldi10 (1 van 1)

Aldi (1 van 1)

Aldi2 (1 van 1)

Aldi3 (1 van 1)

Aldi4 (1 van 1)

Aldi5 (1 van 1)

Aldi6 (1 van 1)

Aldi7 (1 van 1)

Aldi8 (1 van 1)There are no comments

Add yours

X