index-met-logo

Atelierroute Bodegraven-Reeuwijk

De meimaand van 2016 kent veel speciale data. Naast Bevrijdingsdag, Moederdag en de beide Pinksterdagen is het ook weer het jaar van de tweejaarlijkse atelier/kunstroute in onze gemeente.
De atelierroute van 2014, georganiseerd door de Stichting Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk en gesponsord door diverse plaatselijke bedrijven, instellingen en particulieren was met meer dan 100 deelnemende kunstenaars een groot succes. Het weer was prachtig en zowel op buiten- als binnenlocaties kwam al het werk goed tot z’n recht. De organisatoren van de editie “atelierroute 2016” hoopt weer op zulke zonnige dagen in het weekend van 21 en 22 mei èn op weer zo’n enthousiaste deelname van veel kunstenaars èn sponsoren.

Het geeft kunstenaars die in de beslotenheid van hun eigen atelier twee jaar lang hebben gewerkt de gelegenheid om de buitenwereld te tonen waar zij mee bezig zijn. Voor de kunstenaars zelf een spannend moment en voor de bezoekers de gelegenheid kennis te maken met de makers èn hun werk. We hopen weer op een grote verscheidenheid aan disciplines, zodat er weer vele stijlen in schilderijen , keramiek, fotografie, objecten, beeldhouwwerken, sieraden, tekeningen, textiel, gemengde techniek èn grafiek te bewonderen zijn.

Maak de fiets op tijd lenteklaar en zet de data vast in uw agenda want wat is er mooier dan een prachtige fietstocht met een rustmoment op mooie locaties waar u steeds een hartelijk welkom wacht! Houd ook de website in de gaten: www.kunstkringbodegraven-reeuwijk.nl. Hierop kunt u in de aanloop naar mei 2016 steeds meer deelnemende kunstenaars vinden en nog even zien wie er ook alweer meededen èn sponsorden in mei 2014.

Kunstenaars die (weer) mee willen doen vinden op de website een aanmeldingsformulier voor de atelierroute die zij tot 15 februari 2016 in kunnen sturen. Het Evertshuis verzorgt op hun locatie aan de Julianastraat 4 in Bodegraven van 1 mei tot 12 juni 2016 een overzichtstentoonstelling van de deelnemende kunstenaars.

In het voorjaar zal de organisatie van de atelierroute weer van zich laten horen en meldt dan de laatste stand van zaken rond deelnemers, sponsors, locaties en informatie materiaal. We wensen ieder een mooie decembermaand en de kunstenaars veel inspiratie.

Schermafbeelding 2013-11-12 om 20.41.49

Door: Het bestuur van de Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk.There are no comments

Add yours

X