Auto's doelwit van inbraken in Bodegraven

In de nacht van dinsdag 15 op woensdag 16 maart hebben autodieven weer toegeslagen bij een auto in de wijk van Weideveld. De buurtbewoners werden rond 02.15 uur wakker van de inbraak en belden hierop 112. De politie nam daarna al snel contact op met de eigenaar van de auto. Een autoruit was op dat moment al ingetikt. Ze hadden hierdoor eenvoudig toegang tot het openen van de motorkap. Daarna hebben ze de lampen eruit gehaald. Dit zijn Xeon lampen, gewild bij autodieven. Even later kon de politie twee verdachten oppakken. Na het zien van de camerabeelden van omwonenden door de politie bleek dat deze twee personen niks met de zaak te maken hadden en werden dan ook weer heengezonden.
De politie kreeg eerder gisteravond al een melding van een verdachte situatie op de Sleutelbloem in Bodegraven. Hier liepen drie personen op een bouwterrein. Waarschijnlijk waren ze vertrokken nadat ze gezien werden door buurtbewoners.

De nacht ervoor werd een Audi A3 leeg geroofd. De dieven zijn voornamelijk uit op onderdelen van de Audi. Deze auto stond geparkeerd op een openbare weg langs het bedrijf Speksnijder op het industrieterrein. ” Ze hebben wel lef aangezien hier de hele nacht door verkeer is,” vertelt een bezorgde omwonende.

 

 

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie