Beleef Ondernemend Reeuwijk

In zalencentrum de Brug is Beleef Ondernemend Reeuwijk van start gegaan. Er zijn ruim 50 ondernemers actief op de beurs, met elk een eigen specialiteit.

Zo heeft de horeca van Reeuwijk; Happz, ’t Vaantje, ’t Wapen en Délifrance de handen ineen geslagen voor een bijzondere samenwerking en kunt u heerlijke gerechten komen proeven. Deze heerlijke gerechten kunt u nuttigen op het speciaal aangelegde strand aan het water. Samen een biertje van Brouwerij de Molen kunt u genieten van de zon.

De ondernemers brengen u op de hoogte van de nieuwste producten en hebben vele beursaanbiedingen. Tevens zijn er winacties.

Bij de mannen van Radio van Dijk staan de wasjes te draaien in de nieuwste wasmachines en je kunt je wanen als een echte Formule 1 racer.

Rob Verweij  van Verweij Elektro kunt u alles vertellen over zonnepanelen Optinicer.  De Optinicer is een zonnepaneel wat uw dak optisch nicer zal maken.

Bij Pepperkid vindt je de nieuwste en origineelste fashion voor kids. Wanneer je bij Pepperkid iets koopt, weet je zeker dat het exclusief is en dat niet elk kindje hetzelfde als de jouwe aan zal hebben. Unieke & originele kleding dus, voor een degelijke prijs.

Op zaterdag 11 juni is er ook een mooi programma samengesteld.

Om 11.00 uur zal luchtacrobate Madeline haar kunsten vertonen en van 14.00 tot 16.00 uur  zijn er kinderspelen i.c.m. brandweer.

Wij houden u regelmatig op de hoogte met foto’s en meer informatie over dit sfeervolle evenement.

Komt u ook langs?

20160610-_MG_8564

20160610-_MG_8540Opening van de beurs door Kees Hogervorst en Wethouder Dirk Jan Knol.

20160610-_MG_8500

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie