Beroerde start breekt Rohda’76 op

De wedstrijd tegen BSC’68 was nog geen tien minuten onderweg toen Rohda’76 al tegen een 2-0 achterstand aankeek. Door die belabberde start bleven de Bodegravers het restant van de voetbalpot achter de feiten aanlopen. Weliswaar bracht Esli Westmaas na een kwartier de spanning even terug (2-1), maar op slag van rust bepaalde de thuisclub de marge weer op twee, 3-1.

In die score kwam in de tweede helft geen verandering meer. Een verdiende nederlaag, want Rohda’76 speelde bepaald niet de pannen van het dak. En met slechts vier punten uit vijf duels bungelt Rohda’76 net boven de drie staartploegen.

Komende zaterdag 10 oktober komt Lugdunum naar Bodegraven. De wedstrijd tegen de subtopper uit Leiden begint om 14.30 uur.

Rohda'76-BSC.EsliWestmaas

Esli Westmaas zorgde met zijn doelpunt voor een korte opleving. Foto Kees van der Wilk