Bij Robbert wint AD's Gouden Pollepel 2016

Het AD heeft Bodegraafs restaurant ‘Bij Robbert’ vanmorgen uitgeroepen tot winnaar van de Gouden Pollepel 2016.




“Toen wij dit restaurant bezochten was de zaak net een half jaar open. De ervaring van patron-cuisinier Robbert Goedhart is langduriger. Zo werkte hij als sous-chef bij restaurant De Florijn in Nieuwerbrug. Bij Robbert scoorde voor het eten drie negens. opvallend was de toewijding in keuken en bediening.” stelt het AD. Eerder al, beoordelde zij het restaurant met het eindcijfer 8,4.

Bij Robbert reageert uitgelaten op zijn Facebookpagina. “Zo ongelooflijk trots en blij… Winnaar AD De Gouden Pollepel 2016!! Kan het amper geloven. 🙂” Aan ReBo Nieuws laat Robbert daarnaast weten: “Ik ben superblij en trots natuurlijk. We hadden het niet verwacht, ik was was pas zes maanden open toen ze langs kwamen. Het is een bekroning op ons werk!”

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie