Winnaar-Limeta

Burgemeester feliciteert winnaars Sterkste Schakel Trofee

Een trotse burgemeester Christiaan van der Kamp bracht woensdag 25 maart een bezoek aan de twee winnaars van de Sterkste Schakel Trofee 2014/2015 uit Bodegraven.
Dé prestigieuze Rijnlandse ondernemingsprijs werd dit jaar uitgereikt aan Limeta. Van alle genomineerde bedrijven won Limeta de eerste prijs voor meest klant- en servicegerichte onderneming van de regio Rijnland. Ook Formido uit Bodegraven viel in de prijzen als winnaar in de categorie detail- en groothandel met meer dan 10 medewerkers.

Burgemeester van der Kamp: “Van de acht sectorwinnaars hebben twee bedrijven uit onze gemeente gewonnen. Het is geweldig dat één van deze winnaars ook nog de eerste prijs heeft gekregen”.

Limeta

De burgemeester bracht eerst een bezoek aan Limeta. Limeta won niet alleen in de categorie communicatie, maar werd ook gekozen tot het meest klantvriendelijke en servicegerichte bedrijf van de regio Rijnland. Tegenover directeur Jacqueline van der Weijden sprak de burgemeester zijn bewondering uit: “Ik ben bijzonder trots op zo’n mooi bedrijf in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Je merkt dat de werknemers echt passie hebben voor hun vak en aandacht hebben voor maatschappelijk ondernemen. Gezien de concurrentie is het een welverdiende prestatie dat Limeta heeft gewonnen.” Limeta bestaat al 45 jaar en maakt vlaggen en vlaggenmasten. De jury was onder meer onder de indruk van de sociale werkplaats waarmee Limeta samenwerkt.
Winnaar-Limeta
Formido Deco Bouwmarkt
Formido van de familie Zwanenburg werd winnaar van de Sterkste Schakel verkiezing in de categorie detail- en groothandel met meer dan 10 medewerkers. Dit bedrijf werd geprezen voor de vriendelijke en servicegerichte houding van de medewerkers, de lokale betrokkenheid en de compleetheid van het assortiment. Even dacht de familie geen kans meer te maken op de prijs toen de stroom uitviel tijdens hun presentatie voor de jury. Maar niets was minder waar en Formido uit Bodegraven kwam in deze categorie als winnaar uit de bus. De burgemeester was erg onder de indruk en feliciteerde hen met een grote bos bloemen. Burgemeester van der Kamp: “We zijn als gemeente heel trots op zulke sterke ondernemers.”
Formido
Verkiezing

De Sterkste Schakel is een regionale verkiezing voor ondernemingen op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business. De directeur van Bodegraafse Bewakingsdienst, Leen Vonk, maakte deel uit van de jury. Hij was in 2003 zelf prijswinnaar.

There are no comments

Add yours

X