Burgemeester Michiel Grauss opent foto expositie van Henk Snell in het Evertshuis

Bodegraven-Reeuwijk – Gevoelsfotograaf Henk Snell uit Bodegraven trekt er elke dag op uit, op zoek naar mooie beelden om vast te leggen. Dat kan een landschap zijn maar ook een mens, dier of een gebouw. Op vrijdag 17 maart werd zijn foto expositie geopend door burgemeester Michiel Grauss onder toeziend oog van zo’n 30 belangstellenden. De expositie ‘Kijken en/of Zien’ van Henk is gratis te bezichtigen in het Evertshuis tot donderdag 13 april 2023.

Henk vertelt: “Als het een gevoel bij mij oproept dan leg ik dat beeld vast. Thema’s zijn hierbij warmte, liefde en ruimte. Mijn leven in Den Haag heeft mij leeg gezogen en via mijn foto’s vul ik dat weer aan. Ik daag iedereen uit mijn foto’s te bekijken en u zelf af te vragen: Wat roept dit beeld bij mij op en waar komt dat vandaan. Het maken van deze foto’s helpt mij om mijn pijn en verdriet te verwerken. Ik ben een positief mens die gelooft in de toekomst. Ook die emotie en gevoelens leg ik graag vast!”

Gedurende het jaar worden er diverse exposities georganiseerd in het Evertshuis. Een gevarieerd aanbod, waarin verschillende stijlen en disciplines getoond worden, met veel ruimte voor lokale en regionale kunstenaars. De exposities zijn voor iedereen gratis toegankelijk, tijdens openingstijden van het Evertshuis: maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur en bij voorstellingen, films, zaalhuur en overige activiteiten ook in de avonduren.

Voor meer informatie over exposeren in het Evertshuis kunt u contact opnemen met Christie Lourens of Alice Bekkering via info@evertshuis.nl

PRAKTISCHE INFORMATIE:

EXPOSITIE Henk Snell

TOEGANG gratis

Vrijdag 10 maart t/m donderdag 13 april

EVERTSHUIS Julianastraat 4 | Tel. 0172-618484

www.evertshuis.nl

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank