0000 Burgernet Logo 01

Update: Burgernetmelding voor vermiste man uit Boskoop

Sinds vanmorgen zoekt de politie met man en macht naar een 82-jarige man uit Boskoop. Hij is rond de 1.70m lang, draagt een donker groene jas en een beige ribbroek en een rode trui met lichte strepen. De man is slecht ter been. Hij zou zijn gezien tussen 17.00 – 17.30 uur bij de N11 ter hoogte van Bodegraven, meldt Burgernet. Grote kans dat de politiehelikopter, die boven Bodegraven was gesignaleerd, assistentie verleende om te zoeken naar de vermiste man.
Update 27 december 22.45 uur: De politie heeft de identiteit van de vermiste man bekendgemaakt. Het gaat om de 81-jarige Arie van den Bos, geboren op 20-12-1934. Hij is op 27 december vroeg in de ochtend vertrokken vanaf zijn huis in Boskoop, en sindsdien is hij spoorloos. De politie is gisteravond ook door gegaan met zoeken. Daarbij worden ook speurhonden ingezet om de vermiste man te vinden.

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Update 28 december 10.40 uur: De vermiste Arie van den Bos uit Boskoop is maandagochtend dood aangetroffen. De politie bevestigt dat zijn lichaam werd gevonden in de Gouwe. Sinds zondagochtend was de man vermist.

Rebonieuws.nl wenst de familie en vrienden veel sterkte toe.

arie-van-den-bos

De politie heeft de foto van de man vrijgegevenThere are no comments

Add yours

X