Businessclub Rijnstreek en MKB inkoop- en netwerkcollectief houden een gezamenlijk ontbijt!

Voor personen die houden van netwerken, organiseren Businessclub Rijnstreek en MKBinc een gezamenlijk ontbijt voor alle leden én geïnteresseerden. Het vindt plaats op vrijdag 20 maart aanstaande van 07:00 tot 09:30 uur bij de Tulip Inn, in Bodegraven.
Het idee achter de gezamenlijke bijeenkomst is om op een informele manier andere ondernemers te ontmoeten uit de regio om zo je netwerk vergroten.

Voorzitter Nils Meijer van Businessclub Rijnstreek: “Wij geloven als Businessclub sterk in de kracht van samenwerkingen en ontmoetingen. Het ontbijt met MKBinc samen is hier een mooi voorbeeld van en bovendien een belangrijke toegevoegde waarde voor onze leden.”

Tijdens de ontbijtbijeenkomst houden de aanwezigen een elevatorpitch wordt duidelijk gemaakt waar een bedrijf voor staat en naar wat voor klanten en opdrachten de aanwezigen op zoek zijn. Tevens is er de ruimte om een speciale aanbieding voor de aanwezigen te doen.

Cees van der Vlist van MKBinc: “De bijeenkomst is een plezierige manier om kennis te maken met nieuwe personen. Voor de leden van onze club geldt dat je sterke persoonlijke relaties opbouwt en help je de leden aan potentiële klanten, net zoals zij jou helpen aan potentiële klanten. Hierdoor breidt je commerciële netwerk zich uit en versterk je de positie van je bedrijf.”

Zowel MKBinc als Businessclub Rijnstreek bieden twee vouchers aan voor een gratis ontbijt. In totaal kun je dus vijf maal kosteloos netwerken. Geïnteresseerden kunnen zich dus kosteloos opgeven voor het gezamenlijke ontbijt van 20 maart. Er is plaats voor maximaal 50 plaatsen, dus een snelle inschrijving wordt geadviseerd.

Aanmelden:

Deelnemers MKBinc: Info@mkbinc.nl

Leden BCR: dvanderpostbcr@hotmail.com

Gasten: info@mkbinc.nl

Feiten

Datum Vrijdag 20 maart
Inloop 07:00 uur
Start 07:30 uur
Netwerken 08:45 – 09:30 uur

Kosten € 10,-

Plaats Tulip Inn, Goudseweg 32, Bodegraven

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie