CDA B-R doet vanavond mee aan Kaascorso!

Het CDA Bodegraven-Reeuwijk rijdt donderdagavond 8 september mee met de optocht door Bodegraven. Het CDA wil daarmee aandacht vragen voor veilig fietsen in onze gemeente. Vanaf vandaag is er daarvoor een meldpunt opgericht. Daar kunnen inwoners aangeven welk knooppunt volgens hen echt fietsveiliger moet.
“Fietsen is leuk, gezond en goed voor het milieu” aldus CDA-fractievoorzitter Jan Vergeer. “Laten we ervoor zorgen dat dit ook veilig kan. Kent u een knooppunt dat echt veiliger moet voor fietsers? Meld het op ons meldpunt!”

De afgelopen jaren stond het CDA met een kraam op de braderie van de Najaarsmarkt. “Elk jaar weer merkten we de grote betrokkenheid van onze inwoners”, blikt CDA-campagneleider Arjan de Knikker terug. “Dit jaar doen we een andere actie. Door deel te nemen aan de Kaascorso willen we aandacht vragen voor een belangrijk thema: veilig fietsen”.

Het meldpunt veilig fietsen is te vinden op www.cdabodegraven-reeuwijk.nl. Of reageer op facebook: www.facebook.com/CDABodegravenReeuwijk

cda-ers-bouwen-de-kar-op

Ingezonden berichtThere are no comments

Add yours

X