CKV Reeuwijk tegen Paal Centraal

Met de mooie overwinning op Gemini in het achterhoofd en het gegeven dat er een stijgende lijn te zien is in het spel, ging Reeuwijk richting Delft waar tegenstander Paal Centraal hen opwachtte. Begin dit seizoen was het eerste van Reeuwijk Paal Centraal al een keer de baas met een 13-10 overwinning. Aan Reeuwijk de taak om ook deze zaterdag 2 punten mee naar huis te nemen. Al vanaf het eerste fluitsignaal domineerde Reeuwijk de wedstrijd. De voornaamste reden was de strijdlust die te zien was bij alle spelers van Reeuwijk. Door na balverlies meteen druk te zetten, werd meerdere keren de bal heroverd. De vele kansen die Reeuwijk kreeg door de vaak mooie combinaties werden benut. Ook verdedigend hield Reeuwijk de tegenstander goed onder druk. Met een stand van 3 tegen 12 gingen de spelers de rust in. Al snel werd duidelijk dat de wedstrijd, ondanks de grote voorsprong, nog niet gewonnen was. Na de vliegende start in de eerste helft, begon de tweede helft matig. Even leek het een herhaling te zijn van vorige week, waar Reeuwijk de tweede helft te weinig tot scoren kwam. Deze week bleek echter dat het team een leerpunt uit de wedstrijd tegen Gemini heeft meegenomen. Na tien minuten en 3 doelpunten van Paal Centraal kwam Reeuwijk weer in de wedstrijd en vielen de ballen vanzelf weer aan de goede kant door de korf. Met het laatste fluitsignaal was op het scorebord een geweldige uitslag van 22-13 voor Reeuwijk te zien. Iets waar het team zeker trots op kan zijn!

Door: Cirsten Kwakernaak